фото УНІАН

На Тернопільщині 36-річний чоловік через ревнощі убив свого 63-річного товариша. Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, трагедія сталася у селі Дибще Козівського району.

Чоловік увечері повернувся додому, однак жінка чомусь довго не відчиняла дверей. А коли вже добре роздратований він зайшов до хати, застав там свого товариша, з яким неодноразово випивав. Ревнивець розлютився та, незважаючи на заперечення дружини і те, що в хаті перебували ще двоє переляканих дітей, почав з криками та погрозами з’ясовувати стосунки.

Читайте такожПравоохоронці затримали львів’янина, який на Тернопільщині убив 38-річну жінку і скинув її тіло на дно ставу

Відео дня

Під час сварки господар схопив дошку та сильно вдарив нею гостя по голові.

Привести потерпілого до тями нападнику не вдалося і замість викликати лікарів, він вирішив відвезти побитого до його дому в сусідньому селі на тачці.

В дорозі травмований чоловік помер. Вранці на польовій дорозі між селами Комарівка та Дибще школярі знайшли тіло чоловіка без ознак життя та викликали фельдшера, а той – поліцейських.

Працівники поліції оперативно розшукали підозрюваного. Той у скоєному зізнався.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбивство).