15 тис. кг гуманітарного медичного вантажу прибуло на Тернопільщину / фото прес-служба ТОДА

Тернопільщина отримала 15 тис. кг гуманітарного медичного вантажу. Як повідомили УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, зокрема отримано медичне обладнання, функціональні ліжка, меблі, інвалідні візки, інше обладнання для інвалідів, одяг та взуття.

Отриману допомогу передадуть соціальним та лікувальним закладам Тернополя та Шумського району.

Гуманітарний вантаж надійшов із Франції, Міжнародий центр впрoвaджeння прoгрaм ЮНЕСКО доставив його завдяки співпраці Тернопільської ОДА та Шумської РДА.

Відео дня

Читайте такожКерівники Тернопільщині доставили в зону АТО для тернопільських військовослужбовців паски та необхідні речі

«Ми і надалі тісно співпрацюватимемо з Мiжнaрoдним цeнтром впрoвaджeння прoгрaм ЮНЕСКО. Матеріально-технічна база медичних закладів Тернопільщини поступово оновлюєтся, що в подальшому дає змогу покращити якість та доступ медичної допомоги населенню області. Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю як і з громадськими та благодійними організаціями, так і керівництвом області. Для медицини Тернопільщини спільними зусиллями ми зможемо зробити багато», – зазначив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук.