УНІАН

У Тернополі шахраї видурили у пенсіонерки 350 доларів. Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора близько 18 год біля жінки на зупинці громадського транспорту зупинився автомобіль на номерах іноземної реєстрації.

З нього вийшла незнайома жінка, та ламаною українською розповіла тернополянці історію про товариша, який потрапив до лікарні і почала просити позичити їй 350 американських доларів на термінову операцію.

Жінка запевнила, що кошти має, але оскільки вони задекларовані, зараз зняти готівку вона зараз не в змозі, а кошти необхідні негайно. Пенсіонерка повірила та погодилась позичити готівку під заставу сумки незнайомців з цінними речами. За коштами вони пішли до помешкання тернополянки. Там жінка віддала свої заощадження, а невідомі, пообіцявши за декілька годин повернутись з грішми, покинули квартиру.

Відео дня

Читайте такожТелефонний шахрай видурив у жителя Тернопільщини 4 тисячі гривень

Через деякий час вона  все ж таки здогадалася відкрити сумку, однак нічого цінного  у ній не знайшла. Оскільки шахраї після цього так і не з’явилися пенсіонерка з вернулася в поліцію.

Відомості про подію внесені в Єдиний реєстр досудового розслідування відповідно до ч. 2 ст. 190 ККУ (шахрайство за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому).

Раніше на Тернопільщині шахраї видурили у місцевої жительки 12 тисяч гривень.