В ДТП загинув чоловік / Нацполіція Тернопільскої області

На Тернопільщині внаслідок ДТП загинув 76-річний чоловік. Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася учора близько 14.30 біля села Гнидава Збаразького району.

Читайте такожУ Тернополі невідомі в балаклавах заблокували вхід у міськраду і зірвали сесію(фото)

За попередньою інформацією, водій автомобіля DAEWOO Lanos на автодорозі "Чайчинці-Гнидова", рухаючись в напрямку смт. Вишнівець, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив перекидання транспорту.

Відео дня
Машина перекинулась посеред дороги / Нацполіція Тернопільскої області

В результаті ДТП один із пасажирів загинув на місці пригоди. Водій та двоє інших пасажирів з травмами потрапили до лікарні.

Водій добровільно пройшов медичний огляд у Збаразькій лікарні, здав взірці крові для подальшого проведення судово-медичної (токсикологічної) експертизи. Відповідно до попередніх аналізів, чоловік за кермом був тверезим.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч. 2 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).