Поліцейські станції – це маленькі відділення поліції / tp.npu.gov.ua

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, станція .

Читайте такожТернополян засудили до 3 та 4 років тюрми за привезені із АТО кулемет та РПГ

Керівник новоствореної поліцейської станції Сергій Вишовський розповів, що тут працюватимуть двадцять співробітників:  десять дільничних офіцерів, вісім оперативників кримінальної поліції і працівник ювенальної поліції. Тричі на тиждень здійснюватиметься прийом громадян.

Відео дня

«Поліцейські станції – це такі собі маленькі відділення поліції, щоправда, без чергових частин, але жителі мікрорайону можуть сюди звертатися з будь-яких питань, що стосуються компетенції правоохоронців», – зазначив під час відкриття керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

За його даними, в області загалом функціонує уже 15 поліцейських станцій, в Тернополі – три.

«Попередньо у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування нам вдалося відкрити станції на залізничному вокзалі та  на території центрального ринку в Тернополі. У перспективі - відкриття відділення поліції на масиві Сонячний, яке обслуговуватиме мешканців цього мікрорайону, масивів Східний, Канада, Аляска», – зазначив Богомол.

Під час відкриття станції заступник голови ОДА Ігор Вонс подякував поліцейським, які зробили свій професійний вибір на користь захисту громадян.

«Кількість поліцейських станцій стрімко зростає по усій області: минулого року їх було відкрито 14, буквально тиждень тому з’явилася ще одна у с. Товстолуг Великогаївської громади, що у Тернопільському районі.  Я впевнений, що з новою Національною поліцією в нашому місті та області знизиться рівень злочинності і містяни та гості Тернополя, як і усі жителі краю, будуть почувати себе комфортно – під надійним захистом правоохоронців», – сказав Вонс.