УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, участь у заході взяли Віце-прем`єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлового-господарства України Геннадій Зубко, представники міської та обласної влади, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Читайте такожУ Тернополі після капремонту відкрили один з корпусів перинатального центру "Мати і дитина" (фоторепортаж)

«Ви достойні партнери, ви достойні колеги. Не було жодної ситуації, коли б ви не підставили своє плече. Дякую вам. Вітаю вас з цим святом, ви молоді, але з хорошим бойовим досвідом. Я сподіваюся, ви залишатиметесь достойними партнерами», – сказав під час виступу Богомол.

Відео дня
УНИАН

Зубко відзначив, що саме бійці Національній Гвардії  першими показали приклад боротьби з військовою агресією на сході України.

«Завдяки Національній Гвардії ми відбили перші атаки. За 2 роки Національна Гвардія стала потужною силою, яка не лише виконує завдання АТО, а й забезпечує порядок та захищає державні об’єкти, яка спонукає нас своїми вчинками захищати та любити державу», – сказав Зубко.

УНИАН

Загиблих на сході України присутні вшанували хвилиною мовчання.

Під час урочистостей кращим військовослужбовцям вручили грамоти та медалі “За службу Україні”.

УНИАН

У свою чергу нацгвардійці Тернополя продемонстрували  мешканцям та гостям обласного центру прийоми рукопашного бою, захоплення та знешкодження автомобіля з терористами.

Читайте такожНа Тернопільщині на дорозі згорів легковий автомобіль