Володимир Гройсман під час зустрічі з головами об`єднаних територіальних громад області / facebook.com/volodymyrgroysman

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, про це повідомив  голова обласної державної адміністрації Степан Барна Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману під час зустрічі з головами об`єднаних територіальних громад області.

Барна зазначив, що за 11 місяців 2016 року доходи місцевих бюджетів об'єднаних територіальних громад Тернопільщини з урахуванням трансфертів з державного бюджету зросли у 9 разів порівняно з 2015 р.

Читайте такожНа Тернопільщині за 10 місяців створили понад 5 тисяч робочих місць

Відео дня

«Цей ресурс - більший, ніж будь-коли за усю історію державної незалежності. Сьогодні ці кошти ми вкладаємо в ремонт та реконструкцію 375 об`єктів соціальної сфери. Ми поставили собі за мету відремонтувати заклади у кожному місті і селі, щоб кожен відчув реальні зміни. Якби такі кроки було зроблено протягом всіх років незалежності, то наша область мала б інше обличчя», – переконаний  Барна.

Гройсман у свою чергу зазначив, що Тернопільська область показала «колосальний результат» щодо об'єднання територіальних громад.

Як повідомляв УНІАН, на Тернопільщині вже створено 26 об'єднаних територіальних громад, що є найбільшим показником у країні, ще у 10 громадах очікуються вибори.