Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, відповідний вирок виніс учора Тернопільський міськрайонний суд.

Попередньо було встановлено, що  28 лютого 2015-го у гуртожитку на вул. Курбаса підсудний, будучи в стані алкогольного сп’яніння, задушив у ліжку свою 21-річну вагітну подругу під час сварки.

Тіло дівчини виявила вранці її сусідка по кімнаті, повернувшись з роботи.

Відео дня

Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві, який переховувався  в одному з сіл Збаразького району. Під час затримання тернополянин чинив опір та наніс тілесні ушкодження працівнику міліції.

Читайте такожСуд заарештував чоловіка, який напав на дружину Турчинова

За даними правоохоронців, після скоєного чоловік намагався зімітувати вбивство злодіями, тому викрав цінні речі дівчини.

Викрадені ювелірні вироби та гроші правоохоронців виявили у нього під час затримання.

Підсудного визнали винним за трьома статтями Кримінального кодексу – умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, викрадення чужого майна, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень під час виконанням цим працівником службових обов’язків.