Фото ГУ Нацполиции в Тернопольской области

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції повідомив керівник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Про зникнення чоловіка 11 травня повідомив його батько. За його словами, 10 травня увечері його син підібрав поблизу автовокзалу в Тернополі двох пасажирів і поїхав у бік Шумська. Через кілька годин батько зателефонував синові, проте відповів невідомий чоловік. Це викликало підозри у родича таксиста, і він звернувся у поліцію.

Читайте такожУ лісосмузі на Тернопільщині знайшли тіло 28-річного таксиста

Відео дня

В результаті пошуків тіло таксиста з ознаками насильницької смерті виявили на території  Хмельницької області. За фактом навмисного вбивства було розпочато кримінальне провадження.

У ході розслідування правоохоронці затримали одного з підозрюваних. Ним виявився раніше судимий уродженець Зборівського району. Під час обшуку у нього вилучено особисті речі загиблого – обручку та мобільний телефон.

Фото ГУ Нацполиции в Тернопольской области

Правоохоронці також встановили особу іншого підозрюваного - мешканця однієї зі східних областей України. Його оголошено у розшук.