exzk.ru

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, операцію із затримання хабарників провели учора оперативники управління внутрішньої безпеки в Тернопільській області, спільно із співробітниками УСБ України в Тернопільській області та військової прокуратури Тернопільського гарнізону військової прокуратури Західного регіону України.

Спочатку на вул. Живова у Тернополі був затриманий старший оперуповноважений Тернопільського відділення поліції. Майор вимагав та отримав від жителя обласного центру 1,6 тис. доларів за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності.

Затриманий виявив бажання сприяти слідству в розкритті злочину та повідомив, що  частину отриманих грошових коштів  мав передати начальнику  відділення  слідчого  відділу   Тернопільського  відділу поліції.

Відео дня

У ході здійснення контрольованої передачі співробітниками управління внутрішньої безпеки спільно з УСБ та військової прокуратури затримано начальника слідчого відділення.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

Досудове розслідування проводить військова прокуратура Тернопільського гарнізону Західного регіону України.